RDW keuring binnen 2 werkdagen

Meer dan 20 jaar ervaring

Laagste BPM garantie

Particulieren en bedrijven

Audi A3 Importeren uit Duitsland

Audi A3 importeren uit Duitsland

Laat de import van uw auto niet over aan een bedrijf dat alleen een transportbedrijf belt, wij bekijken elke auto voor u op locatie

Een Audi A3 importeren uit Duitsland kan u veel voordeel opleveren. Naast dat er een zeer groot aanbod is van jong gebruikte Audi’s, zijn deze vaak een stuk goedkoper (ook na afdracht BPM). Tevens is het uitrustingsniveau een stuk hoger en hebben de auto’s een feilloze onderhouds- en schadehistorie. Bovendien is de garantie in geheel Europa van toepassing. Ook als de auto uit de fabrieksgarantie is. Let bij het kopen van een tweedehands Audi in Duitsland goed op de leeftijd en de kilometerstand. Te jonge auto’s kunnen niet ingevoerd worden als marge-auto tegen 19% Mwst. In dat geval kunnen wij de BTW voor u verleggen naar 21%.

Audi kopen in Duitsland

Hoe werkt het?

GIJS Automotive importeert zeer jonge auto’s uit Duitsland welke vaak nog geen 20 duizend kilometer hebben gelopen voor totaalprijzen inclusief alle importkosten van wel 40 procent onder de Nederlandse nieuwwaarde.

Vaak zijn bepaalde modellen eerder te koop, zijn ze lager geprijst en hebben ze alle denkbare optiepakketten. Wat er exact te besparen valt verschilt erg per merk en model. Maar de besparing tov Nederlandse aanbieders van vergelijkbare auto’s kan wel duizenden tot enkele tienduizenden euro’s zijn.

Audi importeren vanuit Duitsland

Er worden momenteel per jaar honderdduizenden auto’s in het buitenland gekocht en naar Nederland geïmporteerd. In 2017 was er al een sterke groei in de occasion import te zien. Er werden 197.726 gebruikte personenauto’s geïmporteerd, een stijging van 17,5% ten opzichte van de 168.300 personenauto’s in 2016. In het eerste kwartaal van 2018 zette deze groei nog verder door. Verreweg het grootste gedeelte hiervan komt uit Duitsland. Audi is als 1 van de bekendste Duitse merken natuurlijk goed vertegenwoordigd in Duitsland. Het aanbod is enorm.

Kijk zelf eens hoeveel jong gebruikte auto’s er in Duitsland worden aangeboden op de diverse sites. Dit kan via onderstaande link.

HIER VIND JE DUITSE AUTO'S

Unieke Totaalservice

Wij nemen het gehele importproces voor u uit handen

Indien uw droomauto in het buitenland staat maar u geen zin of tijd heeft om de import zelf te doen, dan biedt GIJS Automotive u een unieke totaalservice op het gebied van auto import. Eerst ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte waarvoor wij uw droomauto op Nederlands kenteken wordt afgeleverd.

U wordt tijdens het proces door ons op de hoogte gehouden via Whatsapp of mail. Wij bellen geen transportbedrijf. Elke auto wordt persoonlijk door ons geïnspecteerd en opgehaald.