RDW keuring binnen 2 werkdagen

Meer dan 20 jaar ervaring

Laagste BPM garantie

Particulieren en bedrijven

Zuid-Duitsland specialist

WAAROM ZUID-DUITSLAND?

Van de Big 5 in Duitsland (Audi, VW, Mercedes-Benz, BMW en Porsche) zitten 4 in zuid-Duitsland. Beieren en Baden-Württemberg zijn de rijkste en auto-vriendelijkste bondsstaten van Duitsland.

Miljoenen auto’s komen uit deze streken en de inwoners zijn erg trots op hun auto industrie. De hoeveelheid zeer volle, en goed onderhouden auto’s die hier vandaan komen is enorm en omdat voor veel Duitsers het bezitten van een Duitse premium auto een status is geven ze veel geld uit aan hun gouden koets.
Veel inwoners zijn ook werkzaam in deze industrie en kunnen via de fabriek voor weinig geld een mooie auto rijden.

Veel mensen vinden het te ver rijden, en willen de gok niet aan een auto ongezien te kopen. GIJS Automotive helpt de onzekerheden van het kopen op afstand weg door op locatie de auto voor u te bekijken.

De Big 5 uit Duitsland

Audi/VW

AUDI AG is de Duitse autofabrikant van het merk Audi. Het bedrijf uit Ingolstadt is een producent van luxe personenwagens en werkt binnen de Volkswagen Groep intensief samen met Lamborghini en Ducati. In 2017 werden 1,9 miljoen voertuigen onder de Audi merknaam verkocht.

BMW

Bayerische Motoren Werke, kortweg BMW, (Nederlands: Beierse Motorfabrieken) is een Duitse onderneming die auto’s en motorfietsen produceert. De onderneming is gevestigd in München. In 2018 werden 2,5 miljoen voertuigen verkocht, waarvan 2,1 miljoen BMW’s, 360.000 Mini’s en 4107 luxewagens van Rolls-Royce.

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz AG, veelal afgekort tot Mercedes , is een automerk uit Stuttgart, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen de Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Onder het merk Mercedes-Benz worden personenauto’s en -busjes, bestelwagens, bussen, vrachtwagens (zoals de Mercedes-Benz Unimog) en vliegtuigen geproduceerd.

Porsche

Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG (veelal afgekort tot Porsche AG) is een Duits fabrikant van sportauto’s, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart. Porsche wist in 2017 246.375 auto’s te verkopen met een indrukwekkend gemiddeld winstpercentage van 17,6%.

CONTACT OPNEMEN

NIEDERLASSUNGEN

In zuid-Duitsland vind je diverse mega-dealers die de auto’s van werknemers, voetballers, financieringsmaatschappijen en voorloopauto’s verkopen. Deze zogenaamde Niederlassungen hebben soms wel 1200 zeer jonge auto’s op voorraad staan. Niet voor niets kopen veel dealers in Nederland hun auto’s liever bij deze showrooms dan bij de grens.

ZEER JONG GEBRUIKT

Auto’s van een paar maanden oud, met hooguit 10.000 km op de teller. Auto’s met alle denkbare opties die in Nederland met alle belastingen tot wel 40% duurder waren geweest. En het mooie is dat de garantie gewoon meegenomen kan worden naar Nederland.

DE BEIEREN EN BADEN-WÜRTTEMBERG SPECIALIST

Bij Beieren denkt u waarschijnlijk aan bier, worst en lederhosen. Naast deze zaken is Beieren vooral bekend van Audi en BMW. Het is alleen zo ver weg. München is toch gauw een uur of 8 rijden. Wij hebben een wekelijkse rit op Beieren zodat we voor u een auto op locatie kunnen bekijken.

Baden-Württemberg is een vergelijkbaar verhaal. Heeft u een auto gezien? Neem vrijblijvend contact op en we kunnen de auto voor u op locatie bekijken.

Gijs Autoimport, Willem III Straat 17, 2291 TL Wateringen

T: 0174-768049
E: info@gijsautomotive.nl
Whatsapp: 06-27021613

CONTACT OPNEMEN