RDW keuring binnen 2 werkdagen

Meer dan 20 jaar ervaring

Laagste BPM garantie

Particulieren en bedrijven

Auto onderhoud

Auto onderhoud

Een geïmporteerde auto van GIJS Autoimport wordt altijd afgeleverd met een BOVAG Afleverbeurt. We delen het pand met een erkende BOVAG garage en bandencentrum. Naast onderhoud en APK voeren zij ook de reparaties uit. Uw geïmporteerde auto krijgt voor de aflevering van ons een uitgebreide afleverbeurt, zodat u zeker bent van een veilige auto. Importeer een auto uit Duitsland via GIJS Autoimport en profiteer van de volgende voordelen:

  • Een auto met de BOVAG Afleverbeurt rijdt de eerste 6 maanden gegarandeerd onderhoudsvrij.
  • De APK is nog minimaal 6 maanden geldig.
  • Met de BOVAG Afleverbeurt kunt u met zekerheid de weg op.

Veelgestelde vragen over de BOVAG Afleverbeurt

We ontvangen vaak dezelfde vragen over de BOVAG Afleverbeurt. Hieronder hebben we ze voor u verzameld en beantwoord.

Wat houdt een BOVAG Afleverbeurt in?

Als u uw droomauto heeft gevonden, zorgt een BOVAG Afleverbeurt ervoor dat de auto wordt nagekeken en indien nodig wordt gerepareerd, zodat u met zekerheid de weg op kunt gaan. U kunt een BOVAG Afleverbeurt vergelijken met een kleine servicebeurt. Zo controleren we de vloeistoffen en de belangrijke slijtagedelen, zoals de toestand van de banden, de remmen en de distributieriem.

Waarom is een BOVAG Afleverbeurt zo belangrijk?

Wanneer u een auto importeert wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Een BOVAG Afleverbeurt geeft u die extra zekerheid. Niet alleen is uw nieuwe aankoop beschermd met de standaard BOVAG Garantie, maar weet u ook zeker dat u de eerste 6 maanden geen onderhoudskosten heeft. Dát is de zekerheid van een BOVAG Afleverbeurt.

Neem contact op met GIJS Autoimport

Heeft u een mooie auto op het oog of wilt u een auto importeren uit Duitsland, maar heeft u nog meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u eerst persoonlijk met ons in gesprek? Carlo staat u graag te woord op ons kantoor. Maak daarvoor eerst een afspraak.