RDW keuring binnen 2 werkdagen

Meer dan 20 jaar ervaring

Laagste BPM garantie

Particulieren en bedrijven

Importauto uit Duitsland financieren

Geld lenen voor een (nog te importeren) auto?

Wil je graag een auto uit het buitenland hebben maar heb je wat extra geld nodig voor de aankoop + BPM?  Om een importauto uit Duitsland te financieren middels financial lease of private finance heb je een Nederlands kenteken nodig. En hoewel er voldoende mogelijkheden zijn om geld te lenen, is het in werkelijkheid vaak lastig om een financiering voor auto’s zonder Nederlands kenteken te krijgen.

Dat betekent dan ook dat je zelf op zoek zult moeten gaan naar iemand die deze auto voor je koopt, de BPM en andere kosten voorschiet en deze vervolgens invoert en een Nederlands kenteken regelt. En omdat wij je graag ontzorgen tijdens het volledige aankoopproces, regelen wij ook de financiering van jouw nieuwe auto.

Hoe werkt het (voor)financieren van een Duitse importauto?

Gemakkelijk en prettig

Wanneer je kiest voor onze dienstverlening zorgen wij voor de complete afhandeling van het financieren van een Duitse importauto. Wij kopen jouw gewenste auto in Duitsland, schieten de BPM en BTW voor en regelen vervolgens dat de wagen naar Nederland komt. Vervolgens wordt deze voorzien van een Nederlands kenteken en kunnen wij, dankzij ons netwerk, ook de financiering voor jou regelen.

Zo bieden wij een compleet pakket aan  om het financieren van een Duitse importauto zo gemakkelijk en prettig als mogelijk te maken. Vanaf het moment dat je jouw gewenste auto uitkiest, tot aan het moment dat je achter het stuur zit, staan wij klaar om het hele proces voor je te regelen. Want wij begrijpen als geen ander dat de auto die jij zó graag wilt, niet zomaar aan je voorbij mag gaan.

Full Operational Lease, Financial Lease of private finance

Ben je particulier of ondernemer? Het soort financiering kan belangrijk zijn voor het soort bedrijf dat je hebt. Laat je daarom goed informeren over de mogelijkheden.

Afhankelijk van je situatie kun je kiezen tussen Full Operational lease, financial lease of private finance voor de aanschaf van je importauto. Financial lease is een zakelijk aantrekkelijke optie voor kleine ondernemingen die het geld graag in de kas willen houden. Het is een zakelijke financiering. Na afloop heb je de mogelijkheid om aan het einde van het contract ook eigenaar te worden. Met Full Operational lease ben je zelf geen eigenaar van de auto, maar een berijder en worden alle kosten zoals verzekering, wegenbelasting, afschrijving en onderhoud betaald. Na afloop lever je de auto in en lease je weer een nieuwe. Ben je particulier? Met Private finance heb je de flexibiliteit om de auto op afbetaling te kopen. Indien gewenst kunnen we je daarin ook adviseren.

Ik wil meer weten

Waarom een auto financieren?

Diverse voordelen

 • Mogelijkheid om jouw gewenste droomauto te kunnen besturen: Autofinanciering opent de deuren naar het rijden van jouw droomauto, zelfs als deze buiten je directe financiële bereik ligt. Met de juiste financieringsoptie kun je genieten van de auto waar je altijd al van hebt gedroomd, zonder dat je hiervoor alles in één keer hoeft te betalen.
 • Gemak van financiering binnen één dienstverlening: Als je kiest voor autofinanciering via GIJS Automotive, profiteer je van het gemak van alles onder één dak. Naast het importeren van de auto en het regelen van de import, kunnen zij ook de financiering voor je regelen. Dit bespaart tijd en moeite omdat je niet naar verschillende partijen hoeft te zoeken en te schakelen.
 • Transparant overzicht van jouw maandelijkse lasten: Met een autofinanciering krijg je een duidelijk en transparant overzicht van je maandelijkse lasten. Je weet precies hoeveel je elke maand moet betalen, inclusief rente en aflossing, waardoor je een goed budget kunt opstellen en financiële verrassingen kunt voorkomen. Dit geeft je gemoedsrust en helpt je om je financiën goed te beheren, terwijl je geniet van het rijden in jouw droomauto.

Een autofinanciering opent deuren naar jouw droomauto

Heb jij al jarenlang een specifieke auto op het oog, maar kun je deze door uiteenlopende redenen niet direct aanschaffen? Een autofinanciering opent dan de deuren naar jouw droomauto. Met een passende financieringsoplossing kun je jouw gewenste auto kopen en de kosten spreiden over een voor jou haalbare periode. Zo wordt het mogelijk om jouw langgekoesterde droom werkelijkheid te laten worden, zonder dat je daarvoor direct grote bedragen hoeft te betalen.

Zakelijk of particulier jouw importauto financieren

Afhankelijk van jouw situatie, bieden wij verschillende financieringsmogelijkheden om zowel op zakelijk als particulier vlak het financieren van een importauto mogelijk te maken. Of je nu een zakelijke ondernemer bent die een auto nodig heeft voor het bedrijf of een particulier die een persoonlijk voertuig wil aanschaffen, wij hebben financieringsoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Met onze expertise en flexibiliteit kunnen wij maatwerkoplossingen bieden die passen bij jouw financiële situatie en doelstellingen.

Waarom je kiest voor de expertise van GIJS Automotive

 • Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in ons vaandel
 • Wij bieden een full service dienstverlening van A – Z
 • Jarenlange ervaring in het snel en voordelig importeren van auto’s
 • Altijd professioneel advies en een eerlijke mening

Hulp nodig bij het invoeren van een auto uit Duitsland?

Wij begrijpen dat het importeren van een auto uit Duitsland voor jou wellicht onbekend terrein is. Voor ons allesbehalve. Daarom bieden wij een fullservice benadering tijdens het gehele importproces. Dat begint bij de keuze voor de auto en stopt pas op het moment dat jij met veel plezier in jouw nieuwe wagen stapt.

Gedurende dit proces hechten wij veel waarde aan een betrokken samenwerking om het importeren van de gewenste auto snel, overzichtelijk en vertrouwd te maken. Met onze ervaring en kennis van zaken zorgen wij ervoor dat jouw import ervaring stressvrij en succesvol verloopt. Wij zorgen voor alle tijdrovende aspecten van het importeren van een auto uit Duitsland, jij geniet straks van jouw nieuwe auto. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op indien je vragen hebt over het importeren of financieren van een importauto.

Veelgestelde vragen over import auto financieren

 • Wat als ik na verloop van tijd toch een andere auto wil?

  Indien je in de loop der tijd besluit een andere auto te kopen, bieden wij de mogelijkheid om de autofinanciering op elk gewenst moment te herfinancieren voor een ander voertuig, zonder boetes. Dit betekent dat je niet gebonden bent om gedurende de looptijd van de financieringsovereenkomst in hetzelfde voertuig te blijven rijden. Wel zo prettig.

 • Hoe kom ik in aanmerking voor zakelijk financieren van een importauto?

  Voor zakelijk gelden er andere regels dan particulieren. Dankzij onze uitgebreide en gepersonaliseerde financieringsopties kunnen wij je op beide vlakken van dienst zijn. Om in aanmerking te komen voor onze zakelijke financiering hebben wij in ieder geval informatie nodig over jouw meest recente boekjaar. Zo kunnen we een nauwkeurige schatting maken van jouw financiële situatie en de mogelijkheden voor financiering bespreken.