RDW keuring binnen 2 werkdagen

Meer dan 20 jaar ervaring

Laagste BPM garantie

Particulieren en bedrijven

GIJS Automotive, dé BPM specialist

Laagste BPM garantie

20+ jaar ervaring

Binnen 48 uur

De meest belangrijke, en vaak hoogste kostenpost bij het importeren van een auto is de BPM. Wanneer je dus overweegt een auto te importeren uit Duitsland is een goede BPM-berekening essentieel.
BPM staat voor ‘Belasting Personenauto’s en Motorvoertuigen’. Die belasting wordt gebaseerd op de CO2-uitstoot van een auto verminderd met een aantal factoren. De BPM op de juiste manier berekenen is ingewikkeld en met een goede berekening kun je vele duizenden euro’s besparen.
We helpen u graag met het berekenen van de BPM.

BPM Berekenen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Gratis en vrijblijvend advies

Wilt u een gratis een vrijblijvende BPM-offerte? Laat hiernaast in het contactformulier de link naar de advertentie, uw naam en telefoonnummer achter en GIJS neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.
Bellen kan natuurlijk ook. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 21:00 uur en op zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur via 0174-768049.
Maak altijd een afspraak indien u persoonlijk advies wil.

Contactformulier

Neem telefonisch contact met ons op als:

  • De auto ouder is dan 8 jaar, m.u.v. youngtimers en exotenauto’s
  • De auto meer dan 100.000 km heeft gereden
  • De auto niet afkomstig is uit Duitsland, België, Zweden of Oostenrijk
  • De auto afkomstig is van een re-import

Gratis vrijblijvende offerte

Naast de hoogte van de BPM is het belangrijk om te weten welke kosten er verder nog bij komen. Kopieer de link uit de website waar u de auto gevonden heeft en plak dit in ons formulier. U krijgt van ons binnen enkele uren een vrijblijvende offerte met BPM-indicatie en daarin alle kosten die nodig zijn om de auto op kenteken te krijgen.

Betaal niet te veel BPM!

Aangifte doen is makkelijk, maar een goede berekening maken is maatwerk

Laat altijd door een professional de BPM uitrekenen. De Belastingdienst accepteert verschillende BPM-berekenmethodes gebaseerd op elke specifieke auto. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat u zo weinig mogelijk BPM betaalt. Vanaf € 80,- leveren we een volledig ingevuld BPM-aangifterapport. Dit kan u snel honderden, zelfs duizenden euro’s besparen.

Gebruik NOOIT de calculator op de site van de Belastingdienst of een andere standaard calculator van bijvoorbeeld Autotelex of Autoweek. Wij kijken bij het maken van een BPM-aangifte naar de echte waarde van de auto, terwijl simpele calculators op het internet alleen kijken naar de cataloguswaarde.

BPM: tegenbewijs taxatierapport

In geval van auto’s met een enorm hoge BPM waar een bovengemiddelde hoeveelheid gebruikssporen of schade aan zit heeft u mogelijk een tegenbewijs taxatierapport nodig voor de BPM-aangifte. Wanneer dit het geval is, raden wij u aan deze auto in te voeren met een taxatierapport. Dit kan u zo enkele duizenden euro’s schelen, uiteraard afhankelijk van de schade en de daarbij behorende inkoopprijs.

Tijdens de taxatie zullen wij de schade grondig inspecteren en hierbij de benodigde foto’s maken. Na alle gegevens verzameld te hebben zullen wij u binnen 1 á 2 werkdagen uw taxatierapport toezenden.

Waar staat BPM voor? BPM staat voor ‘Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen’

NEEM CONTACT MET ONS OP