Gijs automotive BPM specialisten

BPM berekenen

Wanneer u overweegt een auto uit Duitsland importeren is een BPM berekening zeer belangrijk. De BPM is zo'n beetje de grootste kostenpost bij het importeren van een auto. Wij helpen u graag en vrijblijvend met het berekenen van de BPM.

Kopieer en plak de advertentielink

Naast de hoogte van de BPM is het belangrijk om te weten welke kosten er verder nog bij komen. Kopieer de link uit de website waar u de auto gevonden heeft en plak deze in ons formulier. U krijgt van ons een vrijblijvende offerte met BPM berekening en daarin alle kosten die nodig zijn om de auto op kenteken te krijgen.

BPM berekenen

Makkelijker kunnen we het niet maken

HOE WERKT HET
MET DE BPM?

Aangifte doen is makkelijk, maar een goede berekening maken is maatwerk. Laat ons vrijblijvend de BPM ‘Belasting Personenwagens Motorvoertuigen’ uitrekenen. De Belastingdienst accepteert verschillende BPM-methodes gebaseerd op elke specifieke auto. Gebruik daarom NOOIT de calculator op de site van de Belastingdienst of een standaard calculator op internet.

Een goedkoop rapport van 3 tientjes kan zomaar honderden, zelfs duizenden euro’s teveel BPM kosten.

BPM berekening
Een goede start met een betrouwbare partij

Jouw Duitse
droomauto?

Wil je een gratis en vrijblijvende BPM offerte? Laat naast de advertentielink je naam en telefoonnummer achter en GIJS neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je mag ons ook gewoon bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 21:00 uur. Op zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur. Ons telefoonnummer: 0174-768049.

N.B. Om onze snelheid en kwaliteit te kunnen waarborgen, stellen wij de volgende eisen aan een beoogde auto: Wijkt de door jou gevonden auto af van onderstaande, dan verzoeken wij je om telefonisch contact met ons op te nemen.

  • Jonger dan 8 jaar (uitzonderingen voor bepaalde youngtimers en exoten nagelaten)
  • Minder dan 100.000 km gereden
  • Afkomstig uit Duitsland, België, Zwitserland of Oostenrijk.
  • Niet afkomstig van zogenaamde re-import