RDW keuring binnen 2 werkdagen

Meer dan 20 jaar ervaring

Laagste BPM garantie

Particulieren en bedrijven

Germany Selection Auto gezien?

Geplaatst op

22 mei 2015

U heeft een auto gezien op onze site en bent toch wel benieuwd waarom deze auto zo compleet is? En vooral, hoe wij deze zo goedkoop kunnen aanbieden? Wij importeren regelmatig auto’s voor klanten die zelf een auto hebben gevonden in Duitsland.

In veel gevallen gaat het om klanten die zelf de voordelen van de import hebben ontdekt. Vaak hebben ze de spookverhalen over importauto’s niet direct voor lief genomen en de proef zelf op de som genomen. Er zijn veel vooroordelen over import en het is mijn doel om die weg te nemen. Dat doe ik door je zelf te laten ervaren hoe goed en betrouwbaar de auto’s in Duitsland zijn.

Germany Selection

Om aan te geven dat het prijstechnisch zeer interessant is te importeren hebben wij zelf een selectie gemaakt van zeer interessante auto’s.

Deze auto’s hebben het zogenaamde Germany Selection label. Van deze auto’s hebben wij alvast de BPM en BTW voor je berekend. Ook de overige zaken zoals de RDW keuring en de kentekenleges zitten erbij. De prijs die u op internet ziet is dus een volledig rijklaar prijs inclusief alle bijkomende zaken zoals verzekerd transport van en naar de Duitse merkdealer.

Deze auto’s hebben we zelf niet op voorraad. Deze auto’s staan bij de Duitse merkdealer. U kunt zelfs met mij meerijden zodat u de auto in het echt kunt zien en berijden, een service waarmee wij redelijk uniek zijn. Zo rijden we ’s morgens vroeg naar Duitsland toe om het dealerbedrijf te bezoeken waar de auto staat. Daar aangekomen bekijken we de auto, doen een technische en optische controle en onderhandelen over de prijs. Wanneer de prijs is afgesproken maken we een uitgebreide proefrit waarbij de auto flink aan de tand gevoeld wordt. Na betaling nemen we de auto mee terug op een auto transporter naar Wateringen. Wij vervoeren de auto naar Wateringen waar hij gestald wordt tot aan de RDW keuring. Gedurende het transport en tijdens de opslag in Wateringen is je auto All-Risk verzekerd.

Met Germany Selection bent u altijd verzekerd van:

germany-selection-trefwoorden

Waarom dan die lage prijs?

Heel simpel, wij verlenen puur de import advisering en begeleiding. Waar veel dealerbedrijven na de import nog een aanzienlijke winstmarge bovenop de prijs doen rekenen wij alleen de kosten voor het daadwerkelijk importeren. U betaalt dus zelf de auto aan de officiële merkdealer in Duitsland. Daar bovenop komt onze fee voor verzekerd transport en BPM aangifte en je krijgt gewoon de garantie van dat merk mee. Die garantie kunt u bij uw plaatselijke dealer gebruiken, of in elke plaats tussen de Noordkaap en Gibraltar.
Heeft u nog steeds twijfels? Ik leg graag alles voor u uit.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen: 0174-768049