RDW keuring binnen 2 werkdagen

Meer dan 20 jaar ervaring

Laagste BPM garantie

Particulieren en bedrijven

AUTO LEASING EN FINANCIERING

AUTO LEASEN

Leasen of financieren bij GIJS Automotive betekent een scherpe prijs, kwaliteit en service op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het financieren van auto’s uit Duitsland. Of je nou een particulier bent, een eenmanszaak hebt of een grotere onderneming. Wij snappen wat jij nodig hebt. Zekerheid, duidelijkheid, korte lijnen en boven alles een betrouwbare leaseauto.

HOE HET WERKT

Autokopers van nu hebben behoefte aan duidelijkheid en snelheid. De meeste mensen willen zich bezighouden met datgeen wat telt, de auto. GIJS Automotive snapt dat. Wij zorgen voor de auto, regelen belastingen en het papierwerk en leveren de auto in absolute nieuwstaat af.

Je vertelt ons welke auto je wilt hebben. Wij verzorgen de import, controles, BPM afhandeling en kenteken. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk, en zorgeloos rijdt in een auto die helemaal naar je zin is, tegen de allerscherpste prijs.

RECENSIES

“Geen enkele financieringsmaatschappij wilde de auto, die ik in Duitsland gezien had, financieren zonder kenteken. Dankzij GIJS Automotive had ik mijn auto binnen 2 weken op kenteken zonder dat ik ergens naar om moest kijken”
– Rico

“Ik zocht een Range Rover Evoque. Prijzen in Duitsland waren een stuk gunstiger dan in Nederland. Carlo heeft voor mij de complete import geregeld en een partij die de auto voor mij wilde financieren. Alles snel en overzichtelijk.”
– M. Bovendeert

Welke leasevormen?

Import Lease

In Nederland is het bezit van een auto gekoppeld aan het kenteken dat bij deze auto hoort. Om een financiering of lease te krijgen moet een auto eerst een kenteken in Nederland krijgen. Daar Duitse auto’s niet voorzien zijn van dit benodigde kenteken willen financieringsmaatschappijen vaak geen voorstel doen op een auto die in het buitenland staat. Wij leveren de auto eerst rijklaar op kenteken af zodat u deze later kunt leasen of financieren

Operational lease

Een full operational lease is bij veel bedrijven en organisaties een veel gebruikte leasevorm, je kunt dit dan ook het beste een all inclusive lease noemen. Alle gemaakte kosten worden opgenomen in het lease contract. U als klant betaald een vast bedrag per maand voor het gebruik van de auto / bedrijfswagen. De kosten welke voor u worden opgenomen in het leasecontract zijn o.a. onderhoud, reparatie, banden en de afschrijving.

Financial Lease

Financiallease is een zakelijke leasevorm waarbij uw onderneming een auto of bedrijfswagen tot 3500 kg aanschaft. De financieringsmaatschappij financiert de auto, voor maximaal de aanschafwaarde excl. BTW / incl. BPM.

Wat zit bij de prijs van een Financial lease inbegrepen? Een Financiallease voorziet alleen in de auto, u betaald in uw maandelijkse termijn alleen rente en aflossing. Zaken als verzekering, onderhoud, reparatie, banden etc. behoren niet tot de maandtermijn. Bij een Financiallease wordt u op het moment van aanschaf van het object economisch eigenaar, waardoor u al deze kosten kunt opnemen in uw winst & verliesrekening.

Occasion lease

Een full operational lease is bij veel bedrijven en organisaties een veel gebruikte leasevorm, je kunt dit dan ook het beste een all inclusive lease noemen. Alle gemaakte kosten worden opgenomen in het lease contract. U als klant betaald een vast bedrag per maand voor het gebruik van de auto / bedrijfswagen. De kosten welke voor u worden opgenomen in het leasecontract zijn o.a. onderhoud, reparatie, banden en de afschrijving.

Serieuze besparingen

Het importeren van occasions vanuit het buitenland heeft een aantal belangrijke voordelen en is daardoor zeer interessant. Zowel op gebied van BPM als aanschaf bespaar je veel geld. Dat komt de leaseprijs ten goede.

Snelle afwikkeling

Wanneer je een auto uitgezocht hebt wil je die natuurlijk het liefst zo snel mogelijk rijden. Omdat wij een eigen ophaalservice hebben hoef je nooit lang te wachten. De door ons opgehaalde auto’s staan meestal binnen 2 weken op kenteken. De financieringsprocedure duurt hooguit 2 a 3 dagen.

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAAF

Heeft u uw droomauto gevonden op internet? Kopieer de weblink en stuur deze op en wij maken vrijblijvend een indicatie van de totale kosten zoals BPM, keuring en transport.

GRATIS BPM BEREKENING LATEN MAKEN

Online afhandeling van offerte tot aflevering

Bij GIJS Automotive kun je offertes opvragen op het tijdstip dat jouw het beste uitkomt. Stuur eenvoudig per e-mail de auto op die je in het buitenland op het oog hebt en wij gaan direct voor je aan de slag. Binnen 24 uur heb je een offerte in de mail. Daarnaast zijn wij altijd telefonisch bereikbaar om je vragen te beantwoorden.

Meer dan alleen maar een auto

Als klant van GIJS Automotive bent u verzekerd van een compleet en duidelijk pakket aan diensten. Het is niet alleen een perfect afgeleverde auto, maar ook de inbouw van accessoires of het keuren van het alarmsysteem.

De dienstverlening van GIJS Automotive is volledig afgestemd op mensen die gemak en zekerheid willen. Onze klanten geven ons niet zomaar een 8.9 in ons klanttevredenheidsonderzoek.