RDW keuring binnen 2 werkdagen

Meer dan 20 jaar ervaring

Laagste BPM garantie

Particulieren en bedrijven

Importcijfers blijven groeien

Geplaatst op

7 mei 2016

Importcijfers blijven groeien

Het importeren van personenauto’s blijft maar groeien. De cijfers spreken voor zich. We komen eind 2016 makkelijk uit op zo’n 150.000 importauto’s. In 2012 waren dat er 65.000.

2015 is met stip het populairste bouwjaar voor import, veel mensen kopen in plaats van een nieuwe auto liever een jong gebruikte met alles erop en eraan. Vooral de VW Golf is populair. Mijn vermoeden is dat veel Volkswagen merkdealers op deze manier hun showroom vullen en deze auto’s voor veel geld aan je doorverkopen.

Maart import 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom zou je in Nederland een importauto kopen bij een dealer, als hij er duizenden euro’s meer voor vraagt? Importeer de auto gewoon zelf! Garantie zit er sowieso op en omdat je bij VW dealers koopt krijg je dezelfde zekerheden als bij een Nederlandse dealer.

Maart import 2016 top30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals je ziet is vooral de zeer jonge VW Golf een favoriete auto voor de import. Laat dat nu net de auto zijn die wij het meest importeren voor onze klanten. In Duitsland staan maar liefst 43.000 Volkswagen Golf te koop van 2015 of jonger. Importeer je Volkswagen Golf dus gewoon zelf, en laat de afhandeling van import over aan een expert, zodat je nooit teveel BPM betaalt. Vooral de snelle Golfs als de GTI, R, GTD en GTE zijn zeer interessant.

 

2016, importcijfers, Volkswagen

Geplaatst in Blog