RDW keuring binnen 2 werkdagen

Meer dan 20 jaar ervaring

Laagste BPM garantie

Particulieren en bedrijven

Auto's importeren, RDW keuring en corona virus.

Auto’s importeren en RDW keuren is weer mogelijk tijdens corona crisis!
Maar wel alleen voor RDW erkende bedrijven zoals GIJS Automotive import.

U heeft een auto geïmporteerd maar krijgt deze niet op kenteken? Wij hebben de oplossing!

Momenteel is de RDW aan het testen en alleen online beschikbaar voor import / RDW keuringen voor RDW erkende bedrijven. Problemen dus voor particuliere importeurs, maar gelukkig doet GIJS Automotive er alles aan om je te ondersteunen met de importauto en samen met de RDW te zoeken naar oplossingen.

Importeren voor particulieren tijdens corona crisis

De RDW is momenteel gesloten voor particulieren. Je wilt een auto importeren tijdens de corona crisis, dan zul je daarvoor een RDW erkend bedrijf moeten inschakelen. Wij hebben deze RDW import erkenning en kunnen de kentekenprocedure probleemloos voor u uitvoeren.

BPM berekenen

Wanneer u overweegt een auto uit Duitsland importeren is een BPM berekening zeer belangrijk. De BPM is zo’n beetje de grootste kostenpost bij het importeren van een auto. Klik hier voor een vrijblijvende BPM berekening.

Profiteren van hoge kortingen

Momenteel willen veel bedrijven van hun voorraad af, er worden dus hoge kortingen gegeven. Juist nu is het de tijd om een andere auto te kopen. Ook de BPM is in veel gevallen een stuk lager geworden, dankzij het afwaarderen van de waardes van auto’s.

Vrij reizen door Duitsland

Vanwege de lock-down in sommige Bondslanden in Duitsland is het niet toegestaan om als particulier vrij door Duitsland te reizen zonder duidelijke reden. Als particulier even een auto bekijken is niet toegestaan. Een transporteur met vrachtbrief mag dit wel. Je auto wordt eerst door ons op locatie gekeurd en geïnspecteerd voordat we hem meenemen.

Controles op locatie

GIJS Automotive test en inspecteert auto’s op locatie alvorens ze mee te nemen. Het kopen van een auto op afstand zonder deze gezien te hebben is dus een stuk minder eng, wanneer je iemand inschakelt die verstand van auto’s heeft. Je krijgt dus geen kat in de zak, maar een op 150 punten gecontroleerde auto.

Kom langs en ervaar onzer persoonlijke service.

Wij begeleiden je met de juiste keuze

Ons kantoor is op werkdagen op afspraak tijdens reguliere kantooruren geopend en altijd telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 23.00. Doorgaans zijn wij daarnaast ook op zaterdag geopend. Wanneer u wilt langskomen raden wij u aan te allen tijde een afspraak te plannen zodat wij u alle aandacht kunnen geven die u verdient.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wenst u liever een persoonlijke afspraak?

Ons kantoor is tijdens corona op afspraak geopend en altijd telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 23.00.
Maak dus van tevoren een afspraak en kom met niet meer dan twee personen.
NB: Wanneer u wilt langskomen raden wij u aan te allen tijde een afspraak te plannen zodat wij u alle aandacht kunnen geven die u verdient.