RDW keuring binnen 2 werkdagen

Meer dan 20 jaar ervaring

Laagste BPM garantie

Particulieren en bedrijven

Wie is GIJS?

‘Ik ben in 1976 geboren in Wateringen, woon in Capelle aan den IJssel, maar ben gek op het Westland; Het glastuinbouwcentrum van de wereld én de meest belangrijke speler in de Greenport, wordt gekenmerkt door innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap.
De eerlijkheid en “niet lullen maar poetsen” mentaliteit zijn kenmerkend voor deze streek. No nonsense.’

Piet van den Berg

Oprichter

In 1955 werd door Piet van den Berg de basis gelegd voor het familiebedrijf wat nu GIJS Automotive is. Het van oudsher Wateringse familiebedrijf is opgericht door Pieter van den Berg. Zijn zonen Peter en Arjo deden later mee. De werkzaamheden bestonden eerst uit reparatie, later kwam daar de verkoop bij.

Carlo van den Berg

Eigenaar

Geboren tussen de smeerputten en opgegroeid in de garage van opa! In mijn vrije tijd hielp ik altijd mee met sleutelen.
Nu help ik particulieren en ondernemers met het aankopen en importeren van auto’s uit het buitenland. Dat doe ik vanuit mijn bevlogenheid als autoliefhebber. Geboren en getogen in een autofamilie van autoliefhebbers.

CARLO@GIJSAUTOMOTIVE.NL

Wij kunnen putten uit meer dan 60 jaar ervaring in het autovak

De geschiedenis van GIJS Automotive begint ergens in de jaren 50.
Auto’s zijn de passie van mijn familie. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen al dik 60 jaar kopers en verkopers van auto’s. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer.

Die foto rechts is geen stockfoto… Dat is echt mijn Opa Piet: al sinds 1955 in business. Helaas niet meer onder ons maar zijn spirit leeft voort in GIJS. Wij gaan voor 100% kwaliteit en eerlijkheid, daarom zijn wij BOVAG lid en RDW erkend.

1955

Oprichting van Autobedrijf Westland in een oude schuur achter het huis van mijn opa. Sleutelen aan oude auto’s met oma in de administratie.

1963

Mijn vader Peter van den Berg neemt de zaak over, samen met zijn broer Arjo die je links bovenin op de foto ziet. Het bedrijf begint aan een tweede generatie.

2002

Verkopen, netwerken en inspelen op de markt: als sales manager bij Auto Westland leerde ik ondernemen. In deze functie was ik verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s.

2014

De markten veranderen, zo ook de automarkt. Geïnspireerd door de enorme toename van het aantal geïmporteerde auto’s heb ik GIJS Automotive opgericht. Gericht op het volledig verzorgen van autoimport van A tot Z.

2019

5-jarig jubileum GIJS Automotive. Een jaar waarin er meer vraag is naar importauto’s dankzij alsmaar stijgende prijzen nieuwe auto’s en toename BPM. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ik help jou om je droomauto te vinden • Dé premium auto import specialist van regio het Westland, Den Haag, Delft en omstreken

Het GIJS Gevoel

GIJS is een oerhollands bedrijf. Degelijk, eerlijk en transparant. Zie GIJS als de vriend die met je meegaat om naar een auto te kijken. Nooit te beroerd om even te controleren of die prijs echt niet te mooi is om waar te zijn.

GIJS houdt van auto’s. Het liefst dikke ronkende V8 motoren of een oude luchtgekoelde Porsche. Maar van een nieuwe Golf R wordt hij net zo blij.
Hij kan een beetje sleutelen, maar het liefst spendeert ie uren aan het poetsen. Want zo is GIJS: hij heeft oog voor detail en levert kwaliteit.

Dankzij dik 19 jaar ervaring in zowel de technische als de commerciële kant van het autovak weten we waar we over praten.

Wij willen mensen het GIJS gevoel meegeven wanneer ze gebruik maken van één onze diensten. Dat ze voor de volle 100% vertrouwen hebben in GIJS en zijn dienstverlening. Ook als ze niet mee rijden naar de dealer.

GIJS is zeer open in zijn communicatie. Je wordt bijvoorbeeld constant op de hoogte gehouden via Whatsapp wat de status van je auto is.
Wij geven volledige openheid in de BPM aanslag en rekenen géén bonus voor BPM besparingen. Kortingen die behaald worden gaan voor 100% naar de klant. GIJS denkt écht met je mee wanneer je een auto op het oog hebt. Zo beperk je de kans op een miskoop tot een minimum.
Uitgebreide controle op herkomst, schade en gebreken is bij ons gewoon in de prijs meegenomen.

Geen gedoe, ga voor GIJS.