RDW keuring binnen 2 werkdagen

Meer dan 20 jaar ervaring

Laagste BPM garantie

Particulieren en bedrijven

Verzekerd transport

Wij houden van auto's

Die liefde delen we graag op ons eigen YouTube kanaal waar we regelmatig reviews doen van geïmporteerde auto’s.

Ontdek je opties
Neem contact op

Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare partij die de import van je nieuwe auto regelt?

Het eerste wat je jezelf afvraagt is of het allemaal wel klopt.

Reviews | Testritten | Tips & Tricks | Auto import | & Meer…

In dit filmpje leggen we in 7 minuten uit waarom de Golf 7 zo’n geweldige auto is.

Mercedes-Benz CLS 63AMG S

We zijn terug met de Skoda Octavia RS 2.0 TFSI Een review van 15 minuten over deze ‘underdog’

Een kort uitleg/handleiding voor een keuring bij de RDW. Wanneer je vanuit Duitsland een auto hebt geïmporteerd moet je eerst langs het RDW voordat je nieuwe auto een kenteken krijgt. Wat moet je doen en wat moet je meenemen? Wij importeerden zelf een Volkswagen Golf 7 R-line en lieten deze keuren. GIJS Automotive helpt je om in 6 simpele stappen door de RDW keuring te loodsen. Indien je vragen hebt over BPM of RDW keuring kun je ons altijd bellen en/of mailen.

Dit keer zijn we terug met een geweldig voertuig; namelijk een Audi R8 4.2 FSI. Wat een belevenis om in zo’n auto te mogen rijden. Heb je een rotdag of wil je andere mensen met een rotdag juist een topdag bezorgen? Het enige dat je hoeft te doen is een rondje te rijden in deze R8 en je tovert zo een glimlach op het gezicht van menig autoliefhebber. Als dit zo goed werkt, waarom zit een dergelijke auto dan niet gewoon in je ziektekostenverzekering?

Audi A4 3.0 TDI uit 2016. Heerlijke volle auto met letterlijk alle opties uit het boekje. Wij namen deze auto mee om al de fijne snufjes aan een nader onderzoek te voldoen. Geniet mee.

Velgen reinigen met Monello Non-Ferro. 1) Spuit in grote mate Monello Non-Ferro op de velg 2) Laat het inwerken voor een minuut of twee 3) Maak met een borstel de velg schoon (vooral bij erg vieze velgen is dit aan te raden) 4) Afspuiten met een hogedrukreiniger. 5) Klaar is GIJS.

Vandaag hebben we een stukje gereden met een door ons geïmporteerde BMW F30 335i. Ik vind het geweldig om zulke fijne auto’s voor klanten op te halen. Abonneer op ons pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe filmpjes.er moet gebeuren voordat de auto op de stoep staat. Hoeveel BPM komt er bij? Is de dealer betrouwbaar en hoe krijg ik ‘m veilig naar Nederland?

Voordat de auto in Nederland op kenteken staat, komt er nog wel het één en ander bij kijken. Dat lijkt een hoop gedoe, maar dat valt reuze mee met GIJS autoimport. Zeker als je de besparing in aanschaf bekijkt.