Audi A6 Allroad 3.0 TDI quattro Pro Line

MEENEEMPRIJS!

De Audi A6 Allroad is een auto voor ├ęchte buitenmensen. Met een opgehoogde carrosserie, vierwielaandrijving (Quattro) en stootlijsten rondom houdt niets je tegen om het leven buiten de gebaande paden op te zoeken. Dit exemplaar hebben wij ingeruild en het mag gezegd worden; hij verkeert in zeer nette staat.

De Allroad is subliem onderhouden en de kleurstelling maakt het tot een wagen die – als je eenmaal de modder eraf gespoten hebt – prima ten tonele kan verschijnen bij een chique etablissement.

Het betreft hier een geheel rook-, schade- en huisdiervrije wagen.
Zowel van binnen als buiten in keurige staat. Op wat lichte steenslag na is de auto vrij van gebruikssporen.

Perfecte auto voor de vakantie, dankzij de ruime kofferbak van 565 liter.

De 3,0-liter levert maar liefst 233 pk en 450 Nm koppel bij 1.400 tpm. De 0 tot 100 km/h legt de 3.0 TDI in 7,9 sec. af.
De Allroad is voorzien van de adaptieve luchtvering die we kennen uit de A8. De bestuurder kan via het MMI-systeem de afstand tot de bodem veranderen.
Het systeem kent vier standen, waarbij de hoogste een bodemvrijheid van 18,5 centimeter oplevert. Overigens kun je deze stand niet rijdend instellen, de andere drie wel: ‘Allroad’ (17,5 cm), ‘Comfort-automatic’ (14 cm) en ‘Dynamic’ (12,5 cm).

Kom eens kijken en overtuig je innerlijke avonturist om in stijl en zonder tekort aan kracht, de wereld te veroveren.