JOUW DUITSE DROOMAUTO?

EEN GOEDE START MET EEN BETROUWBARE PARTIJ


Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare partij die de import van je nieuwe auto regelt? Of wil je liever een auto die al rijklaar op kenteken staat.
Naast volledige en persoonlijke diensten die autoimport makkelijker en goedkoper maken leveren wij kant-en-klare auto's op kenteken af, in absolute nieuwstaat. 
Het eerste wat je jezelf afvraagt is of het allemaal wel klopt. En wat er moet gebeuren voordat de auto op de stoep staat. Hoeveel BPM komt er bij? Is de dealer betrouwbaar en hoe krijg ik ‘m veilig naar Nederland? 
Voordat een auto in Nederland op kenteken staat, komt er nog wel het één en ander bij kijken. Dat lijkt een hoop gedoe, maar dat valt reuze mee met GIJS autoimport. Zeker als je de besparing in aanschaf bekijkt.

Maar is het dan niet eng om een auto te kopen zonder deze gezien te hebben? En wat als ik geen Duits spreek? Of helemaal geen zin heb in al dat gedoe.
Het is niet moeilijk om auto’s te importeren, als je maar weet waar je op moet letten. Gelukkig hebben wij een jarenlange ervaring.

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Benieuwd naar de hoogte van de BPM of de procedures om een auto hier te krijgen?
Het importteam van GIJS Automotive beantwoordt graag vrijblijvend al je vragen. Indien gewenst kunnen we het complete importtraject van A-Z voor je uit handen nemen. En dat tegen de laagst mogelijke kosten.

Carlo van den Berg


WAAROM EEN AUTO IMPORTEREN UIT DUITSLAND?

 • Kostenbesparing
  Bespaar 10 - 40% op de aanschafprijs van vergelijkbare Nederlandse auto's.
 • Enorm groot aanbod
  Zeer veel keuze in jonge occasions met lage kilometerstanden.
 • Compleet uitgerust
  Meer luxe voor minder geld.
 • Garantie
  Europees dekkende fabrieksgarantie of aanvullende garantie via GIJS Automotive.

WAAROM IMPORTEREN VIA GIJS?

 • Wij inspecteren elke auto zelf 
  Wij bellen geen transportbedrijf. Elke auto wordt hoogstpersoonlijk door onszelf op locatie bekeken, bereden en geïnspecteerd op schade. Wij rapporteren aan u via een videoverbinding.
 • Gemak en transparantie
  Niet zelf naar Duitsland heen en weer rijden. Of een auto pas zien wanneer hij al in Nederland staat. U weet 100% waar u aan toe bent voordat u de auto afgeleverd krijgt. Nooit verrassingen achteraf.
 • Persoonlijke service
  Van de oriëntatie tot aan de aflevering, wij begeleiden u persoonlijk van A tot Z in de aankoop en het importtraject.
 • Alles op 1 adres
  Wij beloven u een perfecte auto. Dan krijgt u een perfecte auto. Wij doen onze import zelf. Van taxatie tot transport, van afleverklaar maken tot een volledige detailing.

Onze diensten


BPM Berekening

Aangifte doen is makkelijk, maar een goede berekening maken is maatwerk. Laat ons vrijblijvend de BPM ‘Belasting Personenwagens Motorvoertuigen’ uitrekenen. De Belastingdienst accepteert verschillende BPM-methodes gebaseerd op elke specifieke auto.


Detailing

Met detailing laat u een oudere lak weer schitteren. Een auto die nieuw is heeft een stralende lak. Naarmate de auto wat ouder wordt neemt de glans af. De reden daarvoor zijn de talloze aanvallen van regen, insecten, pekel, UV licht en vervuiling waar de lak mee te maken heeft. Vooral het gebruik van de wasstraat heeft een desastreus effect op de lak.


BPM TEGENBEWIJS TAXATIERAPPORT

Met een tegenbewijs taxatierapport krijg je een waardebepaling, gebaseerd op de huidige staat van de auto. Een erkende taxateur maakt een rapport op van alle details van de auto. Compleet met foto’s en bewijslast van de waardevermindering. Daarmee kun je de BPM aanzienlijk drukken


verzekerd autotransport

Geen gedoe met tijdelijke (buitenlandse) kentekens, waarmee auto’s alleen WA verzekerd kunnen worden. Geen risico en vooral geen zorgen. Al onze autotransporten vinden ALL-RISK verzekerd plaats met behulp van onze auto oplegger. Tevens verzorgen we op locatie aankoopkeuringen. Je kunt zelfs gewoon meerijden.


ONDERHOUD, REPARATIE , APK

Wij delen ons pand met een erkende BOVAG garage en bandencentrum. Naast onderhoud en APK voeren deze ook reparaties uit. Uw geïmporteerde auto krijgt voor de aflevering van ons een uitgebreide afleverbeurt zodat u zeker bent van een veilige auto.


leasing en financiering

Leasen of financieren bij GIJS Automotive betekent een scherpe prijs, kwaliteit en service op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het financieren van auto's uit Duitsland. 

Wij beloven u:

 • Laagste BPM garantie

 • Levering binnen 2 weken

 • 100% tevredenheidsgarantie

Follow Us

Klanten vertellen