RDW keuring binnen 2 werkdagen

Meer dan 20 jaar ervaring

Laagste BPM garantie

Particulieren en bedrijven

Jouw Duitse droomauto?

Importeren, BPM taxatie en transport: De complete oplossing voor jouw auto-import

Het importeren van een auto kan een complex proces zijn, maar bij GIJS Automotive hebben we alles onder controle. Met onze uitgebreide diensten op het gebied van importeren, BPM taxatie en transport zorgen wij voor een zorgeloze en efficiënte importervaring.

Het eerste wat je jezelf afvraagt is of het allemaal wel klopt. Hoeveel BPM komt er bij? En wat er moet gebeuren voordat de auto op de stoep staat.  Is de dealer betrouwbaar en hoe krijg ik ‘m veilig naar Nederland?

Voordat een auto in Nederland op kenteken staat, komt er nog wel het één en ander bij kijken. Dat lijkt een hoop gedoe, maar dat valt reuze mee met GIJS autoimport. Zeker als je de besparing in aanschaf bekijkt.

Importeren: Jouw droomauto binnen handbereik

Wij begrijpen dat je soms verliefd wordt op een auto die niet in Nederland verkrijgbaar is. Gelukkig is dat geen probleem voor ons. Met onze importdiensten kun je jouw droomauto vanuit elk land ter wereld naar Nederland halen. Van exclusieve sportwagens tot luxe sedans, wij staan klaar om jouw autodroom werkelijkheid te maken.

Het importteam van GIJS Automotive beantwoordt graag vrijblijvend al je vragen. Indien gewenst kunnen we het complete importtraject van A-Z voor je uit handen nemen. En dat tegen de laagst mogelijke kosten.

Contact opnemen

BPM taxatie: Bespaar geld zonder concessies

Bij het importeren van een auto is het betalen van BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen) een vereiste. Maar wist je dat er mogelijkheden zijn om op een legale manier geld te besparen op de BPM? Onze deskundige belastingadviseurs kennen alle ins en outs van de BPM-regelingen en zorgen ervoor dat je niet meer betaalt dan nodig is, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van jouw auto.

WAAROM IMPORTEREN VIA GIJS?

 • Wij inspecteren elke auto zelf (premium pakket)
  Wij bellen niet klakkeloos een transportbedrijf. Elke auto wordt hoogstpersoonlijk door onszelf op locatie bekeken, bereden en geïnspecteerd op schade. Wij rapporteren aan u via een videoverbinding.
 • Gemak en transparantie
  Niet zelf naar Duitsland heen en weer rijden. Of een auto pas zien wanneer hij al in Nederland staat. U weet 100% waar u aan toe bent voordat u de auto afgeleverd krijgt. Nooit verrassingen achteraf.
 • Persoonlijke service
  Van de oriëntatie tot aan de aflevering, wij begeleiden u persoonlijk van A tot Z in de aankoop en het importtraject.
 • Alles op 1 adres
  Wij beloven u een perfecte auto. Dan krijgt u een perfecte auto. Wij doen onze import zelf. Van taxatie tot transport, van afleverklaar maken tot een volledige detailing.

Waarom zou je jezelf in allerlei bochten wringen bij het importeren van een auto als GIJS Automotive al het werk voor je kan doen? Met onze expertise in importeren, BPM taxatie en transport bieden wij een complete oplossing voor jouw auto-import. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden naar een vlekkeloze importervaring.

BPM BEREKENING

Als u een auto uit het buitenland wilt importeren, betaalt u eenmalig ‘Belasting van Personenauto’s en Motorrijtuigen’ (BPM). Met de juiste BPM-berekening kunt u veel geld besparen bij het importeren van een auto. Met een goede berekening kunt u bepalen of het importeren van de auto het aanschaffen waard is. We helpen u graag met het berekenen van de BPM. We zorgen ervoor dat u nooit te veel betaalt.

BPM BEREKENEN

BPM TEGENBEWIJS TAXATIERAPPORT

Met een tegenbewijs taxatierapport krijgt u een waardebepaling die gebaseerd is op de huidige staat van de auto. Een erkende taxateur maakt een compleet rapport op van alle details van de auto inclusief foto’s en bewijslast van de waardevermindering. Zo voorkomt u dat u te veel BPM betaalt.

BPM TEGENBEWIJS TAXATIERAPPORT

DETAILING

Bij GIJS Autoimport reinigen en polijsten we uw geïmporteerde auto zodat de lak weer glanst als nieuw. We spuiten de auto af met een hogedrukreiniger, doen een oxidatiebehandeling aan de velgen en banden en gebruiken een speciaal schuim tegen hardnekkige vuiligheden. Dan wassen we de auto nog een keer na met een PH-neutrale shampoo.

DETAILING

VERZEKERD AUTOTRANSPORT

Bij GIJS Autoimport heeft u geen tijdelijk (buitenlands) kenteken nodig. Al onze autotransporten vinden ALL-RISK verzekerd plaats met onze auto-oplegger of vrachtwagen waarmee we de auto naar Nederland halen. Daarnaast verzorgen we op locatie aankoopkeuringen. U kunt zelfs gewoon meerijden. Heeft u andere speciale wensen, neem dan contact met ons op voor autotransport op maat.

VERZEKERD AUTOTRANSPORT

ONDERHOUDSSERVICE

GIJS Autoimport deelt het pand met een erkende BOVAG garage en bandencentrum. Hierdoor kunnen we uw geïmporteerde droomauto rijklaar voor u maken voordat we de auto afleveren. Zo bent u zeker bent van een veilige auto.

Daarnaast kunt u ook altijd bij de BOVAG garage terecht voor onderhoud, APK keuringen en voeren ze ook reparaties uit.

AUTO LEASEN

Leasen of financieren bij GIJS Autoimport betekent een scherpe prijs, kwaliteit en service op maat.

We zijn dé partner in het financieren van betrouwbare leaseauto’s uit Duitsland voor zakelijk gebruik. Bekijk meer informatie over al onze leasevormen door op onderstaande knop te klikken.

LEASING EN FINANCIERING

Wij beloven:

De laagste BPM garantie, een levering binnen 2 weken en 100% tevredenheidsgarantie

 

Heeft u vragen over de import van je nieuwe droomauto? Bel ons gerust: 0174-768049 of 06-27021613. Ook buiten gebruikelijke kantooruren. 7 dagen per week van 9.00 tot 21.00 Ook via Facebook of Whatsapp bereikbaar.

 
CONTACT OPNEMEN