RDW keuring binnen 2 werkdagen

Meer dan 20 jaar ervaring

Laagste BPM garantie

Particulieren en bedrijven

LoJack voertuig volgsystemen

GIJS Automotive is officieel dealer van LoJack. Met een LoJack systeem geïnstalleerd in jouw auto verhoog je aanzienlijk de kans op het terugvinden van jouw voertuig bij diefstal. Dit geavanceerde volgsysteem maakt gebruik van krachtige technologieën om de locatie van de auto nauwkeurig te volgen, zelfs in situaties waar traditionele GPS-systemen mogelijk tekortschieten.

De kans op autodiefstal is er helaas altijd. Het is dan prettig om te weten dat je met een LoJack voertuig volgsysteem een extra laag van bescherming toevoegt aan de auto. Zelfs als dieven erin slagen jouw voertuig te stelen, biedt LoJack de mogelijkheid om snel actie te ondernemen en de auto terug te vinden. Dit geeft je vertrouwen in de veiligheid van jouw voertuig, waar je ook bent.

Wat is een LoJack na-diefstalsysteem?

Met LoJack ben je niet alleen proactief in het voorkomen van diefstal, maar ook reactief in het herstellen van jouw eigendom in geval van een incident.

Het is een efficiënt systeem dat onzichtbaar in de auto wordt geïnstalleerd en 24/7 werkt. In geval van een diefstal kun je snel schakelen en het LoJack meldkamer waarschuwen. LoJack Benelux heeft een intensieve samenwerking met politie en justitie. Ook wordt veel informatie uitgewisseld met het Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit en het nationale Programma Aanpak Mobility Crime van publiek-private partners.

Bij GIJS Automotive bieden wij met veel plezier de mogelijkheid aan om jouw auto te voorzien van een LoJack na-diefstalsysteem. Hiermee geef je jouw voertuig een extra laag van bescherming tegen diefstal en verhoog je de kans op een succesvolle terugvinding in geval van een incident.

LoJack: Het installatieproces

Als je ervoor kiest om een LoJack na-diefstalsysteem aan te schaffen, kunnen wij deze binnen enkele weken installeren in het voertuig. De inbouw gebeurt op een nauwkeurige wijze, zodat het systeem naadloos integreert en effectief werkt zonder het uiterlijk of de functionaliteit van jouw auto te beïnvloeden. We zorgen dat deze praktisch onzichtbaar wordt en testen het apparaat grondig.

Na installatie ontvang je het LoJack certificaat van installatie en kun je met een gerust hart genieten van jouw auto.

Neem contact op

Doorlopend beveiligd dankzij LoJack

Dankzij het LoJack systeem in de auto ben je 24/7 verzekerd van gemoedsrust. Het LoJack systeem houdt voortdurend in de gaten waar jouw voertuig zich bevindt, zelfs wanneer je er niet bij bent. Je hoeft het systeem nooit in of uit te schakelen en kunt snel een beroep doen op de opsporingsorganisatie indien je te maken krijgt met een diefstal.

LoJack in geval van diefstal

In geval van diefstal is LoJack jouw betrouwbare partner. Met dit geavanceerde volgsysteem kunnen gestolen voertuigen snel worden gelokaliseerd en hersteld. Hoe gaat dit in zijn werk?

Zodra je opmerkt dat de auto is gestolen, dien je een melding te maken met de LoJack meldkamer. Een medewerker zorgt er vervolgens voor dat de opsporingsorganisatie je verder begeleidt bij het doen van aangifte. LoJack activeert dan het volgsysteem in jouw voertuig, waardoor het signaal wordt uitgezonden naar speciale ontvangers. Deze ontvangers kunnen het signaal oppikken, zelfs als het voertuig zich bevindt in een afgesloten ruimte zoals een garage of container. Op deze manier kunnen de autoriteiten de exacte locatie van jouw gestolen auto snel achterhalen en actie ondernemen. Zodra jouw voertuig is gelokaliseerd wordt deze, eventueel met behulp van politie, veiliggesteld.

Waarom LoJack?

  • Uitstekende betrouwbaarheid en bewezen effectiviteit
  • Samenwerking met politie en justitie
  • 24/7 continue monitoring en bescherming van jouw voertuig
  • Snelle reactietijd bij diefstal, gestolen voertuigen kunnen snel worden gelokaliseerd

Geïnteresseerd in LoJack systemen?

Wij zijn trotse partner van LoJack Benelux. Wanneer je met veel plezier een nieuwe auto bij ons aanschaft wil je er natuurlijk zeker van zijn dat deze te traceren is in geval van een diefstal. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op indien je geïnteresseerd bent over de mogelijkheden van LoJack beveiligingssystemen voor jouw auto. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies op maat.