RDW keuring binnen 2 werkdagen

Meer dan 20 jaar ervaring

Laagste BPM garantie

Particulieren en bedrijven

De beste Duitse tweedehands autosites

De beste Duitse tweedehands autosites

Geplaatst op

23 november 2023

Steeds meer mensen maken de keuze om een importauto uit Duitsland aan te schaffen en te laten importeren naar Nederland. En dat heeft meerdere redenen. Zo zijn er andere modellen verkrijgbaar, is de aanschafprijs in sommige gevallen wel 40% lager, en is het aanbod aan mogelijkheden vele malen groter. Wanneer je specifieke wensen hebt voor je volgende auto, biedt import vaak een breder scala aan keuzes. Maar waar moet je de zoektocht naar een nieuwe auto in Duitsland starten? En welke websites zijn het meest betrouwbaar?

In deze blog behandelen wij de beste Duitse autosites voor een geslaagde zoektocht naar jouw volgende auto of voertuig. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare occasion, een specifiek merk of wellicht een nieuwe camper, deze websites bieden het allemaal.

Waarom bij een Duitse online dealer kopen?

Via een Duitse dealer kopen biedt diverse voordelen die de moeite waard zijn om te overwegen. Allereerst staat een autodealer garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, aangezien ze nauw samenwerken met de fabrikant en actief zijn op de Duitse markt. Dit resulteert in grondige inspecties, up-to-date onderhoud en een uitgebreide service geschiedenis.

Bovendien hebben Duitse autodealers vaak een breed scala aan modellen, waardoor je keuze hebt uit diverse opties en configuraties. Daarnaast kunnen ze je voorzien van gedetailleerde informatie over specifieke kenmerken en technologieën van het merk.

Tenslotte biedt een autodealer vaak aanvullende diensten, zoals garantiepakketten en after-sales support. Kortom, kiezen voor een Duitse dealer geeft je de zekerheid van een hoogwaardige tweedehands auto met uitstekende service.

Wat zijn de populairste Duitse autosites?

Enkele populaire Duitse autosites waar je een breed scala aan jonge occasions kunt vinden, zijn:

  1. Mobile.de: Een van de grootste Duitse platforms voor het kopen en verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s. Hier vind je een uitgebreide selectie van verschillende merken en modellen. Mobile.de heeft vaak meer dan een miljoen occasions in zijn aanbod.
  2. Autoscout24.de: Een toonaangevende Duitse autosite voor het kopen en verkopen van auto’s, inclusief tweedehands modellen. Het biedt gedetailleerde zoekfilters en handige functies om jouw zoektocht te vergemakkelijken.
  3. PKW.de: Dit platform richt zich op tweedehands auto’s en biedt een divers occasion aanbod. Je kunt eenvoudig zoeken op merk, model, prijsklasse en andere specificaties.
  4. Auto.de: Hier vind je een breed scala aan tweedehands auto’s, van particuliere verkopers tot dealers. Het platform biedt handige zoekopties en gedetailleerde informatie over de aangeboden voertuigen.

Auto gevonden, wat nu?

Heb je een Duitse occasion gevonden die voldoet aan jouw wensen? Dan is het zaak om de aankoop te voltooien, waarna de auto moet worden geïmporteerd naar Nederland. Het importeren van een auto vereist de nodige aandacht, zeker op het gebied van de kosten en handelingen die erbij gepaard gaan.

Bij GIJS Automotive begrijpen we dat het importeren van een auto een belangrijke stap is en dat het essentieel is om het juiste voertuig te vinden zonder kostbare fouten te maken. Ons professionele team staat dan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het importproces.

Van het vinden van jouw droomauto tot het regelen van het transport en het afhandelen van alle benodigde documenten, wij staan garant voor een vlekkeloze ervaring.

Auto importeren met behulp van GIJS Automotive

Ben je van plan een Duitse auto te importeren en wil je dit proces soepel en professioneel laten verlopen? Overweeg dan de expertise van GIJS Automotive, jouw betrouwbare partner in auto-import.

Bij GIJS staat transparantie en maximale zekerheid centraal. Wij begrijpen dat de aankoop van Duitse occasions een complexe handeling kan zijn waarbij duidelijkheid en openheid van groot belang zijn. Wij denken graag met je mee en begeleiden je tijdens het importproces.

Geplaatst in Auto import