RDW keuring binnen 2 werkdagen

Meer dan 20 jaar ervaring

Laagste BPM garantie

Particulieren en bedrijven

Waarom een Porsche importeren u aanzienlijk voordeel op kan leveren

Geplaatst op

12 april 2016

Waarom is het importeren van een Porsche zo interessant? Er zijn makkelijk vele duizenden euro’s te besparen. Een aantal handige tips:

Kosten rijklaar maken: 1595,- euro (o.a. APK, volle tank euro brandstof, benodigde beurt, matten, overschrijvingskosten).

Deze opmerking tref ik in de advertenties aan van een officiële Porsche dealer in Nederland.
Nu is het onderhoud aan premium auto’s niet goedkoop maar € 1595 euro voor een afleverbeurt is wel wat aan de hoge kant. Waarom rekenen Nederlandse dealers zulke bedragen voor bijvoorbeeld auto’s van een paar maanden oud, die nog niet eens een beurt nodig hebben? Dat is toch krankzinnig?
In Duitsland worden Porsche Approved auto’s namelijk wel rijklaar afgeleverd. U betaalt dus géén € 1595 euro voor een mattenset, een tank brandstof en een overschrijving.

€ 1595? Voor een mattenset? Voor dat bedrag kun je een hele trap laten bekleden… Of een weekend Nurburgring met hotel.

Vanaf € 1200 importeer ik voor u een auto uit Duitsland, inclusief rijklaar maken via een officiële Porsche dealer + Approved garantie. Daarnaast wordt de auto tot in perfectie gedetaild én afgetankt. Ook verzorgen wij de volledige fiscale afhandeling van het hele traject inclusief laagste BPM garantie. Het kopen van een Porsche via Duitse dealers levert in veel gevallen een voordeel op van 20% zonder dat u daarbij inlevert op kwaliteit en zekerheid. Zoek op Mobile.de naar de auto van uw dromen, stuur de link naar mij via het contactformulier en ik vertel u vrijblijvend wat de bijkomende kosten zijn.

U mag het zeggen, weekendje Nurburgring, of toch liever de mattenset van € 1595?

2015 Porsche 918 Spyder

approved, BPM, Importeren, Porsche

Geplaatst in Blog