RDW keuring binnen 2 werkdagen

Meer dan 20 jaar ervaring

Laagste BPM garantie

Particulieren en bedrijven

Porsche importeren uit Duitsland?

Geplaatst op

26 augustus 2015

Jouw Porsche importeren uit Duitsland?

Porsches spreken al jaren tot de verbeelding. Ik ken geen automerk dat iconischer is dan Porsche. Ooit begonnen als het snelle neefje van VW, nu een serieuze speler in de wereld van supercars met concurrenten als Ferrari, Maserati en McLaren. Maar ook met zakenauto’s als BMW, Audi en Mercedes-Benz. Een Porsche koop je niet zomaar, een Porsche beleef je, met honderden clubs van enthousiaste eigenaren die vol passie zijn van hun Porsche. Of dat nu een oude 944 is, een klassieke 356 of een dikke 918 Supersportwagen, met een Porsche heb je gewoon meer lol.

Het merk heeft zijn hoofdkantoor in Zuffenhausen, ten noorden van Stuttgart. De bakermat van de Duitse sportwagenindustrie. Waarom kiezen kopers van een Porsche er dan toch voor om een auto in Nederland te kopen ook al zijn de prijzen hier absurd hoger dan in Duitsland? Een Porsche kopen doe je weliswaar met je hart, maar gebruik zeker ook je verstand wanneer het op het kopen van een Porsche aankomt.

Zoekt u een leuke, jonge Cayenne, Panamera of 911? Bespaar uzelf vele duizenden euro’s door in Duitsland te kopen.

Het aanbod van Porsches is in Duitsland aanzienlijk groter en door het ontbreken van de BPM zijn ook de prijzen erg aantrekkelijk. Tevens is de BTW 2% lager dan bij ons, dus voor particuliere kopers nog een bijkomend voordeel. Uiteraard dient u bij import nog wel BPM te bepalen, maar door gebruik te maken van onze expertise kunt u die BPM aanzienlijk lager laten uitvallen dan wanneer de importeur deze berekent. Het importeren van een Porsche is zeer interessant.

Bij het horen van besparingen die oplopen tot 20% krabt u zichzelf natuurlijk achter de oren.

Dit soort rendementen neigen eerder naar oplichting dan naar realiteit. Toch zal ik aan de hand van dit concrete voorbeeld laten zien dat dit geen broodje aap verhaal is. Zoek op Autotrack.nl naar een Porsche Cayenne GTS vanaf 2013. De zoektocht levert wel geteld 11 auto’s op. Eenzelfde actie levert op Mobile.de maar liefst 115 auto’s op.

Porsche importeren

Porsche Cayenne GTS

Van jan 2013 met alle opties zoals luchtvering, BOSE, Panoramadak, 21 inch velgen, etc.

Prijs bij Duitse Porsche dealer: € 72.470,- rijklaar

BPM: € 7.867

Taxatierapport: € 330,-

Pakket Premium: € 1300,-

Totaal: € 81.967,- Daar is alles bij inbegrepen. Porsche Approved dus u kunt bij elke Porsche dealer terecht voor garantie. In Duitsland worden auto’s rijklaar geleverd, ze kunnen dus zo mee. Wel zorgen wij voor een vlekkeloze aflevering incl detailing, waarbij de auto in een coating van 100% carnaubawax wordt gezet voor extra glans en bescherming.

Porsche Centrum Gelderland NL

Deze Porsche wordt u aangeboden door een bekende Porsche dealer voor een bedrag van € 102.900,- exclusief € 1600 afleverkosten…

Een verschil van maar liefst € 22.000,-

Ik snap dat daar hele aardige jongens werken, en dat de koffie heerlijk is maar € 22.000,- voor een kopje koffie??? Terwijl die auto nagenoeg hetzelfde is als die in Duitsland. Voor € 22.000,- kun je hele leuke andere dingen doen.

Rolex YachtmasterEen Rolex Yachtmaster kopen bijvoorbeeld…

SeychellenOf 2 weken naar de Seychellen…

 

De keuze is aan u! Betaalt u liever € 22.000,- teveel voor een Nederlands kopje koffie? Of haalt de Porsche gewoon waar hij gemaakt is… Geleverd via een officiele Porsche dealer met behoud van de Porsche Approved garantie.

Meer weten over onze diensten? Neem contact op met Carlo van den Berg 0174-768049

 

Duitsland, Import, Porsche, Porsche importeren

Geplaatst in Blog